Park

Park se razteza na površini 3000m2, zasajen je z čudovitimi drevesi ki v poletnih mesecih dajejo senco, v parku pa je vse polno svetih rastlin, ki imajo zdravilne lastnosti, v parku je tudi najstarejše drevo daleč naokoli, murvak star 260 let. V parku je polno prostorov v katerih si najdemo tih kotiček za meditacijo in počitek. V parku so harmonično združeni vsi elementi, voda, ogenj, zemlja in zrak. Pod totemom se nahaja ognjišče obdano s krogom klopi, tam si lahko kurite sveti ogenj, pojete, igrale, meditirate. To je tudi zunanji zdravilni krog. Totem predstavlja stik z duhovnim svetom in je stik z elementom zraka. Ob enem pa predstavlja tudi celoten kozmus in je kakor antena, most med notranjim ter zunanjim svetom. 

  • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
  • Za tisk prijazna stran

Dvorana

Tempelj, joga soba, multimedijska soba, plesna dvorana ali velika jedilnica, predavalnica... Skupni prostor je popolnoma biološka, organska dvorana, je več namenski prostor s površino 64m2, v katerem ima tudi projektor in projekcijsko steno, v strop vgrajene zvočnike, talno gretje, dobro razsvetljavo in ambientalno razsvetljavo ter 24 blazin za ležanje, spanje, meditacijo ipd. Dvorana je primerna za vse vrste delavnic, zdravljenj, terapij, plesa in yoge. Troje steklenih vrat omogoča obilo naravne svetlobe, pred dvorano je čudovita terasa sonca in lune, dvorana pa ima razgled na park, kjer raste starodavno drevo, ki nudi popolno senco za zunanje delo v poletnih mesecih. Omogoča tudi neposredno povezavo s kreativno kuhinjo. Dvorana ima tudi svoje sanitarije. V skupnem prostoru se lahko tudi spi. Energija je čudovita, mirna in čista.

Sveta Gaia

Sveta Gaia je del ekološke vasi, v čudoviti naravi Istre, kjer prevladuje avtohtona krajinska arhitektura. Ves kompleks je idealen za različne duhovne in zdravilne delavnice ali srečanja, jogo, ples in podobno.

Prijava uporabnika

Prijava