Hiša

Celoten prostor je primeren za delavnice za do največ skupno 25 oseb. Postelj je 14. v dvorani se lahko uredijo skupna ležiča za 10 oseb.

Hiša ima svoje korenine v 17. stoletju, služila je kot kmetija, vse dokler ni postala zapuščena hiša v začetku druge polovice 20. stoletja. Leta 2009 smo hišo odkupili in jo obnovili z naravnimi, ekološkimi materiali, pri tem smo ohranjali vse arhitekturne prvine Istrske arhitekture. Vsa poslopja so kamnita, ometana z ilovico, barvana z naravnimi barvami in izolirana s konopljino volno. Ogrevanje zagotavlja sončna energija ter toplotne črpalke, prav tako je hiša tudi klimatizirana za poletno vročino, ima zagotovljen hitri wi-fi. Dovolj velike sanitarije, tuše za aktivno skupinsko dinamiko. V hiši so 4 spalnice, 2 zgoraj, 2 spodaj. Zgornji sobi: imata vsaka po 4 ležišča, po dve postelji in en pograd. Spodnji sobi: ena ima zakonsko posteljo, s svojo kopalnico, druga soba pa ima 4 ležišča, dve postelji in en pograd. Obe spodnji sobi imata tudi svoja izhoda na teraso. V srednjem nadstropju je jedilnica in kuhinja ter vrata v skupno kopalnico, v tem nadstropju je tudi glavni vhod v hišo. K hiši pripada tudi garsonjera, v kateri je čajna kuhinja, kopalnica s tušem in dve postelji.

  • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
  • Za tisk prijazna stran

KontaktTel: +386 41 637 317

astrogaia@siol.net

 

  • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
  • Za tisk prijazna stran

Cenik

Minimalni najem, dva dni (dve noči) Cena za en dan, za celoten kompleks je 420€, priprava in čiščenje 200€ na najem, za 100% avans se prizna 5% popust. Za vikend najem (od petka zjutraj do nedelje zvečer se obračuna dva dni, pri tem, da organizatorji lahko za to ceno prispejo že v četrtek - priprava prostora). Za tedenski najem se prizna 30% popust.  V višku sezone (od 20 Junija do konca Avgusta) in novega leta je cena 450€ na dan!

Pišite nam za preverbo razpoložljivosti 

Cene vodenih trekingov ali glasbenih in zdravilnih večerov se oblikujejo po dogovoru.

  • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
  • Za tisk prijazna stran

Prijava uporabnika

Prijava