Hiša

Celoten prostor je primeren za delavnice za do največ skupno 20 oseb. Postelj je 14. v dvorani se lahko uredijo skupna ležiča za 6 oseb. Prostor oddajamo samo skupinam z delovnim programom, kot so delavnice, seminarji, yoga, meditacije. Prostor prežema pozitivna zdravilna energija. Sveta gaia je vegetarijansko orientirano območje, zato je uživanje mesa in mesnih izdelkov na območju svete gaie prepovedano.

Vsi prostori so grajeni iz ekoloških materijalov. Vsa poslopja so kamnita, ometana z ilovico, barvana z naravnimi barvami in izolirana s konopljino volno. Ogrevanje zagotavlja sončna energija ter toplotne črpalke, prav tako je hiša tudi klimatizirana za poletno vročino, ima zagotovljen hitri wi-fi. Dovolj velike sanitarije, tuše za aktivno skupinsko dinamiko. V hiši so 4 spalnice. Spodnji sobi: ena ima zakonsko posteljo, s svojo kopalnico, druga soba pa ima 4 ležišča, dve postelji in en pograd. Obe spodnji sobi imata tudi svoja izhoda na teraso. V srednjem nadstropju je jedilnica in kuhinja ter vrata v skupno kopalnico, v tem nadstropju je tudi glavni vhod v hišo. K hiši pripada tudi garsonjera, v kateri je čajna kuhinja, kopalnica s tušem in dve postelji.

  • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
  • Za tisk prijazna stran

KontaktTel: +386 41 637 317

astrogaia@siol.net

 

  • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
  • Za tisk prijazna stran

Cenik

Minimalni najem, dva dni (dve noči) Cena za en dan, za celoten kompleks je 600€, priprava in čiščenje 300€ na najem. Za vikend najem (od petka zjutraj do nedelje zvečer se obračuna dva dni, pri tem, da organizatorji lahko prispejo že v četrtek - priprava prostora). Za tedenski najem se prizna 30% popust. Možni so dogovori za popust glede na število oseb in dejavnost. Prostor se oddaja samo za zaključene skupine za namensko delo (seminarji, delavnice, yoga). Za končno ceno najema se lahko pogodimo in je odvisna od velikosti skupine in dejavnosti.

Pišite nam za preverbo razpoložljivosti 

Cene vodenih trekingov ali glasbenih in zdravilnih večerov se oblikujejo po dogovoru.

  • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
  • Za tisk prijazna stran

Prijava uporabnika

Prijava